ZUCSU NEWS

Welkom op het ZUCSU platform.

Overweldigd door “hype’s”, “super food” producten en “diëten”, vaak misleid door producenten, slogans en BV’s is warenkennis en kennis omtrent gezond koken voor velen een ware uitdaging. Het is tijd om even stil te staan bij “het product” zonder omwegen. Tijd om even stil te staan bij “het content” van het product met in het bijzonder de (vaak verborgen) koolhydraten.
ZUCSU (ZUCker, SUIker, SUcre) is een platform dat mensen, al dan niet met diabetes, bij elkaar brengt die los van al deze hype’s gezond en vooral koolhydraatbewust eten wil promoten. Onze lijst met producten is reeds gegroeid tot boven de 1200 op onze website maar ook chefs van diverse horecazaken zijn zich bewust dat koolhydratenbewust koken kan zonder aanpassingen van gerecht met berekening van het koolhydratencontent. Zij worden geklasseerd volgens een klontjessysteem dat de mate van berekening weergeeft.


Volg ZUCSU

Get new content delivered directly to your inbox.

[jetpack_subscription_form show_subscribers_total=”false” button_on_newline=”true” custom_font_size=”16px” custom_border_radius=”0″ custom_border_weight=”1″ custom_padding=”15″ custom_spacing=”10″ submit_button_classes=”has-text-color has-background-color has-background has-primary-background-color” email_field_classes=”” show_only_email_and_button=”true”]

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.