Bereid je come-back voor….

Het zijn harde tijden voor horeca, zorgverleners en bedrijven alsook voor iedereen die beschouwd wordt behorende tot de zwakkere en kwetsbare groepen. Als arts zie ik nu mensen met diabetes en ouderen die nietszeggend vaak met angst in de ogen voor je zitten gestgmatiseerd door een maatschappij waarop zij weinig invloed hebben. In België leven bijna 1M mensen met diabetes die, naast alle personen die omwille van een hype dieet, koolhydraatbewust willen eten, genieten van Uw gerechtjes, doch zonder afbreuk te doen aan hun regeling.

Vandaag is het de dag om te bouwen aan de toekomst. Morgen dan is het vandaag niet meer dus niet zeuren doe het vandaag. (dixit Toon Hermans)

Waarom zouden wij ons nu, als chef, horecazaak, hotel, toerisme, vliegwezen ….hierin niet voorbereiden en naast al de nieuwe momenteel beproefde gerechtjes de koolhydraten vermelden opdat iedereen zich welkom en veilig voelt in je restaurant. Het wordt een nieuwe wereld waarin de klant opnieuw vertrouwen moet krijgen daarom: open je deuren maar geef ook de ondersteuning die iedereen zo nodig heeft. Zeg : je bent welkom! het resultaat is gegarandeerd.

Er zijn geen aanpassingen in het gerecht nodig!! Een open kaart betekent solidariteit en deze hebben wij allen nodig.

ZUCSU helpt !! ZUCSU doet steeds de berekeningen maar ook de “promotie” van Uw zaak. Geef je zaak de kans succesvol te zijn.

Zucsu APP

Contact : info@zucsu.com Christine Pelckmans

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.